€ 5.00 incl. btw
BTW
9.0%
Aantal
Aanschaffen Updaten winkelwagen Bestel nu
Boeren, monniken, schippers, arbeiders en wetenschappers, allemaal werkten of werken ze in de provincie Groningen. Op de akkers, in het veen of in de stad. Het thema van de Maand van de Groninger Geschiedenis, oktober 2021, is Aan het werk. Een thema met ontelbare mogelijkheden, want wat gaat nu niet over het werk?
 
Fietsroutes
Aan de hand van gedetailleerde kaarten en routebeschrijvingen leiden wij u in vijf routes door de regio’s Eemsdelta, Hogeland, Stad, Veenkoloniën en Westerwolde. De routes van gemiddeld 40 kilometer lang voeren langs verschillende historisch plekken en vertellen het verhaal van de arbeidsgeschiedenis in deze omgeving.
 
In de fietsroutegids Aan het werk staat alle relevante informatie over bijzondere plekken. U kunt er stil staan, een verhaal lezen, afbeeldingen bekijken – en die vergelijken met nu – en ook kunt u ter plekke of thuis oude filmbeelden bekijken.
 
Reportages
In aanvulling op en als opwarmer voor de fietstochten maakten we vijf reportages over de verschillende fietsroutes. De eerste drie staan online. De andere twee, Eemsdelta en Stad, volgen binnenkort.
 
Shop
4,587
9%
Toon bruto prijs
Show price with taxes included
Aantal
Artikel verzendbaar
Geef aan of het artikel verzendbaar is, downloads e.d. niet
Flag whether shipping of this item is free.
Toon beschikbaarheid artikel
0,0
3,0
Inhoud