€ 19.90 incl. btw
BTW
9.0%
Aantal
Aanschaffen Updaten winkelwagen Bestel nu

In zijn nieuwste publicatie laat Jo Tingen het oude en het nieuwe Wildervank samenkomen. Dat gebeurt op 126 fotopagina’s. De linker bladzijde toont de historische situatie, de rechter de actuele. In totaal zijn er ruim tweehonderd afbeeldingen, waarvan ruim de helft in kleur. Bij elke situatie is een korte toelichting.

Beeldgeschiedenis 

Jo Tingen: "Dit is niet het zoveelste boek over de geschiedenis van Wildervank. In dit boek gaat het om de veranderingen in het dorp. Door het letterlijk naast elkaar plaatsen van historische en actuele plaatjes, is een mooie beeldgeschiedenis ontstaan."

De samensteller zegt dat in Wildervank in de loop der jaren veel is veranderd. "Bruggen maakten plaats voor dammen en het zwembad verdween. Gesloopt werden molens, fabrieks- en schoolgebouwen, winkelpanden, boerderijen en woningen. Maar er werd ook gebouwd: onder andere verrezen appartementencomplexen en nieuwe woonwijken. En er kwam een nieuwe vaarweg. Dit zijn slechts enkele van de vele ingrepen die het dorp Wildervank kende. Maar wie goed kijkt, ziet ook dat veel wel bewaard is gebleven."

Shop
18,26
9%
Toon bruto prijs
Show price with taxes included
Aantal
Artikel verzendbaar
Geef aan of het artikel verzendbaar is, downloads e.d. niet
Flag whether shipping of this item is free.
Toon beschikbaarheid artikel
5,0
0,0
1,0
Inhoud