€ 8.00 incl. btw
9.0%
Aantal
Aanschaffen Updaten winkelwagen Bestel nu

Vraagt u zich wel eens af wie toch die mensen waren naar wie een straat is vernoemd? Zij moeten toch wel iets heel bijzonders hebben gedaan in hun leven. In iedere stad, in ieder dorp, treffen we weer andere namen aan op de straatnamenborden. De afdeling Groningen van de Nederlandse Genealogische Vereniging en het Veenkoloniaal Museum Veendam hebben het initiatief genomen om de verhalen achter de namen van de personen waar binnen de veenkoloniën een straat naar vernoemd is te verzamelen en te publiceren. Wie waren deze mensen en... hoe zagen ze er uit? Van bijna 150 personen zijn de gegevens gebundeld in dit boekje. Alleen hebben een rol gespeeld in het bestuurlijke, maatschappelijke of culturele leven in de veenkoloniën.

88 pagina's / paperback

Toon bruto prijs
Show price with taxes included
Aantal
Artikel verzendbaar
Geef aan of het artikel verzendbaar is, downloads e.d. niet
Flag whether shipping of this item is free.
Toon beschikbaarheid artikel
0,0