Ook in 2019 organiseren we een Letlandreis. We attenderen u er nu al op, omdat we door vroeg boeken de reis betaalbaar kunnen houden. We vliegen op 7 mei 2019 naar Riga en 14 mei 2019 weer terug. Elk jaar is er nog voldoende belangstelling voor onze Letlandreis. Dit komt mede door het feit dat we niet in snel tempo van locatie naar locatie gaan, maar ook de tijd nemen om het echte Letland en de stad Riga te ontdekken. We gaan dit jaar wederom met de trein naar Tukums, lopen naar het buitenhuis Durbe en bezoeken per trein Jurmala. De routes met de touringcar zijn dit jaar anders. De eerste dag rijden we naar Valmiera en bezoeken de omgeving van Turaida. Dag twee rijden we langs de mooie kust van de Golf van Riga richting Estland. Ook bezoeken we het strand met het ‘zingende zand’. Natuurlijk verblijven we in de stad Riga met haar prachtige Jugendstil-panden en maken we ook hier uitstapjes naar diverse musea en het Mezapark.

Maximaal 25 deelnemers, deelnamekosten € 725,- p.p., Vrienden van het Museum € 695,- p.p. Geen toeslag voor 1 persoons kamers.

Opgave via hachmer@veenkoloniaalmuseum.nl, tel. 0598-364224
of via de balie van het Veenkoloniaal Museum.